Partners

Wie belegt kent Binck. Bij Binck belegt u gebruiksvriendelijk, veilig én met de ondersteuning en service waar Binck bekend om is. Bovendien zijn we uiterst kostenbewust. Precies zoals de oprichters het in 2000 bedoeld hebben. Inmiddels is het bijtertje van de Nederlandse bankenwereld met meer dan 200.000 klanten uitgegroeid tot onbetwist marktleider in online beleggen. Maar hier blijft het niet bij.

De komende jaren staan in het teken van een strategische transformatie en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Denk aan een innovatief spaarproduct (Binck Sparen) en een digitale vermogensbeheerder. Deze innovaties worden naar verwachting in 2017 en 2018 gelanceerd.

Binck is de meest bekroonde broker van Nederland (IEX Netprofiler, BeursBulletin, Gouden Stier, NCAA, Customer Experience Award), mede vanwege het grote gebruiksgemak, service en ondersteuning. BinckBank is een Nederlandse bank en heeft een beursnotering op Euronext Amsterdam. Binck is tevens actief in België, Frankrijk en Italië.

Pictet Asset Management beheert als onafhankelijke vermogensbeheerder circa €150 miljard. Het Zwitserse fondsenhuis onderscheidt zich met themafondsen die inspelen op veranderingen zoals vergrijzing, klimaatverandering en bevolkingsgroei. In samenwerking met onafhankelijke adviespartijen heeft Pictet 14 megatrends geïdentificeerd die de wereldwijde ontwikkelingen bepalen.

Dit zijn structurele krachten van verandering die de economie langdurig beïnvloeden en waarmee elke belegger rekening zou moeten houden. Pictet heeft 11 specifieke themafondsen en twee fondsen die de kracht van meerdere thema’s combineren.

Wilt u op de hoogte blijven over beleggen in megatrends meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of ga naar onze website

Schroders is een onafhankelijke, gespecialiseerde vermogensbeheerder met meer dan 200 jaar ervaring op de beleggingsmarkten. In 1804 vertrok Johann Heinrich Schröder vanuit Hamburg naar Londen en bouwde het toenmalige handelsbedrijf van de koopmansfamilie Schröder (een naam die in 1957 werd veranderd in Schroder) uit tot een gerenom­meerde, zelfstandige handels- en investeringsbank.

Een bank die 200 jaar lang bedrijven, overheden en de handel financierde in het Britse Rijk. In 2000 zijn de investeringsbank activiteiten verkocht en sindsdien richt Schroders zich volledig op vermogensbeheer. Schroders is genoteerd aan de London Stock Exchange en beschikt over een zeer solide balans en een stabiele eigendomsstructuur (47% van de stemgerechtigde aandelen is in bezit van de familie Schroder).

Think ETF’s is de Nederlandse aanbieder van ETF’s. Think staat voor eerlijk, slim & eenvoudig beleggen voor iedere belegger. Slim door de kosten zo laag mogelijk te houden, u een brede spreiding te bieden, onnodige risico’s uit te sluiten en dividendlekkage te voorkomen. Eenvoudig door voor een ieder te begrijpen producten aan te bieden. Bij beleggen geldt vaak: less is more en dat hebben ze bij Think ETF’s goed begrepen.      

Wil je meer weten over Think ETF’s en haar producten? Schrijf je dan in voor de workshop of kom langs de Think ETF’s stand. Alvast lezen over de voordelen van beleggen met Think ETF’s? Dat kan! Bezoek de website of download één van deze two-pagers:

Think ETF’s is in 2009 opgericht met de missie beleggen toegankelijk te maken voor iedereen. Sinds 2010 is Think ETF’s een 60% dochter van BinckBank. Think ETF’s beheert op dit moment meer dan 1,5 miljard euro verdeeld over 14 verschillende ETF’s. Think staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).