Kom naar het Personal Finance Café op 9 november in Amersfoort en krijg antwoord op al jouw financiële vragen.

Wat moet je doen met je spaargeld? Hoe los je je hypotheek af en welke beleggingsvormen passen bij jou? Kom naar het Personal Finance Café voor antwoord op al jouw financiële vragen.

Interviews met experts, een masterclass en een pubquiz geven inzicht in jouw financiële situatie. Donderdag 2 november in Breda en donderdag 9 november in Amersfoort.

Sprekers

Richard de Jong

Richard de Jong is directeur van Van Lieshout Vermogensbeheer. In die functie is hij eindverantwoordelijk voor alle beleggingen en portefeuillesamenstellingen. De Jong wordt regelmatig door media gevraagd om commentaar te geven op ontwikkelingen op de beurs.

Hubrien Meijaard

Hubrien Meijaard is financieel lifeplanner en vermogensadviseur. Hij is gespecialiseerd in op maat gemaakt advies voor zzp’ers. Zijn doel: het helpen van mensen om hun dromen en doelen financieel waar te laten maken. Eerder werkte Meijaard als analist bij Arthur Anderson.

Jamie Pronker

Jamie Pronker is Vice President Sales bij ETF-afdeling iShares van vermogensbeheerder BlackRock. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het Retail & Wealth segment. Eerder werkte Pronker bijna twintig jaar bij UBS, onder meer als Executive Director Europese aandelen.

Martijn Rozemuller

Martijn Rozemuller is oprichter en Managing Director van Think ETF’s, sinds 2008 de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan Universiteit Twente ging hij in 1995 als beurshandelaar aan het werk bij handelshuis Optiver.

Presentator

René de Monchy

René de Monchy presentator, verslaggever en redacteur bij BNR Nieuwsradio. Als oud-ondernemer en kind uit een ondernemersfamilie geeft hij zijn gasten vertrouwen waardoor ze zonder terughoudendheid kunnen vertellen. Ook is hij voorzitter van journalistenvakbond NVJ.